OBU All-In-One

Sistemul unic de taxare a drumurilor europene pentru vehiculele de minim 3.5 tone.

Realizezi multe transporturi în Europa? Redu timpii alocați sarcinilor administrative și folosește un singur dispozitiv de plată a taxelor de drum pentru tranzitul țărilor din Europa.

Implementează OBU All-In-One
în flota ta auto

OBU All-In-One dezvoltat de SafeFleet este un produs de implementare a EETS (SETRE) și este în prezent cea mai eficientă metodă de taxare unică pentru transportatorii români.

1 singur Contract

1 singur Operator

1 singur Aparat

1 singură Factură

Ce este EETS?

EETS este Electronic European Toll System sau SETRE - Serviciul European de Taxare Rutieră Electronică și este menit să asigure interoperabilitatea dintre toate sistemele de taxare din Uniunea Europeană.

Scopul EETS este să ofere transportatorului posibilitatea de a plăti o singură taxă, unui singur furnizor de servicii, folosind un singur dispozitiv de tip on-board-unit, OBU, pentru traversarea oricărei țări din UE.

 

 • 1

  Firma ta încheie un contract cu un agent SafeFleet care îți înregistrează toate dispozitivele și camioanele la administrațiile naționale ale țărilor pentru care vrei să plătești taxa.

 • 2

  SafeFleet achită prin intermediul OBU All-In-One, suma corespunzătoare fiecărei țări în parte.

 • 3

  La finalul fiecărei săptămâni, SafeFleet îți emite factura de plată.

 • 4

  SafeFleet preia toată responsabilitatea în ceea ce privește funcționarea și operarea sistemului de taxare pentru compania ta.

 • 5

  SafeFleet pune la dispoziție informații actualizate, cu privire la balanța de plăți și cheltuielile cu taxele de drum efectuate în numele firmei tale.

Acoperire teritorială:

Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Germania, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria

 

OBU All-In-One este un sistem

Unitar, Util, Sigur și Profitabil

 

UNITAR

Reduci timpii consumați cu operațiunile administrative, dizolvi barierele lingvistice, diminuezi costurile cu resursele umane și cheltuielile cu forța de muncă pentru fiecare țară în parte.

UTIL

Dispui de Suport 24 ore din 24, pentru buna funcționare a sistemului. Poți apela la serviciul de Suport pe toată perioada colaborării cu SafeFleet.

SIGUR

Transferi toate responsabilitățile cu taxele către SafeFleet, reduci defecțiunile folosind un singur aparat de bord, diminuezi costurile cu amenzile pentru taxe neplătite.

PROFITABIL

Faci economii financiare, utilizând OBU All-In-One împreună cu serviciul de monitorizare și câștigi timp pentru gestionarea flotei și activității vehiculelor.

Descoperă avantajele sistemului
unic de taxare OBU All-In-One

 • Un singur dispozitiv de taxare pentru țările din Europa
 • O singură factură pentru traversarea tuturor țărilor
 • O singură persoană de contact pentru întrebări
 • Un singur dispozitiv OBU în bordul mașinii
 • Sistemul acoperă toate tehnologiile existente în UE
 • Suport disponibil 24 ore din 24
 • Furnizorii EETS sunt certificați și acreditați de Uniunea Europeană
TESTIMONIALE
 
Ce rezultate au clienții SafeFleet care au ales dispozitivele noastre de taxare transport?
 
"Economisirea timpului reprezintă pentru noi principalul beneficiu al implementării acestui serviciu. În cele 5 luni
de când am externalizat plata taxelor de drum către SafeFleet, am eliminat această grijă din atribuțiile zilnice și ne-am concentrat
resursele pe alte sarcini. Atunci când am primit oferta, ne așteptam la un serviciu bine gândit și de calitate, colaborând
deja cu SafeFleet de 5 ani pe partea de monitorizare. Rezultatele au fost pe măsură și ne-au confirmat așteptările și de această dată.
Vehiculele noastre au asigurată plata taxelor de drum, indiferent de ruta aleasă sau de situațiile întâlnite pe traseu."
 
 
Cosmin Saviuc
Administrator Asociat, BIA FALK SRL